lamqta.comОвен  За съжаление днес ще се наложи да приемате на

...
lamqta.comОвен  За съжаление днес ще се наложи да приемате на
Коментари Харесай

Спокоен ден за зодиите, освен за една

lamqta.com

Овен 
За страдание през днешния ден ще се наложи да приемате на религия всичко, което приказва Вашия обичан човек, та дори и това, което се пробва да каже. Затова бъдете пределно внимателни, изключително в случай че става дума за нещо, не виждано до този миг... Не взимайте прибързани решения - всяко нещо може да изчака ден-два.  

 
Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Започнете деня с дейни развлечения или другарство с обичаните хора. Деловите Ви триумфи ще зависят освен от способността пламенно да действате, а и от способността да деянията креативен метод при решение на дилемите, а и интензивно да рекламирате своите достижения. През втората половина на деня ще се наложи по-малко да мислите за независимост, и повече - за отговорностите си. Възможно е служебно пътешестване и приемане на настоятелен писма. Рутинната работа ще върви бързо в компанията на прелестен събеседник. Възможно е сполучливо решение на комплициран проблем. 

Лъв
През този ден най-хубавия съвет, който ще получите по отношение на това, какво да вършиме със своя персонален живот, ще бъде получен инцидентно: ще го чуете в фрагмент от нечий диалог, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в рейса, или ще си спомните някакъв образец от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка съществено.

Дева
Може да се разсъните, усещайки някаква безцелност, само че не е наложително това да бъде неприятно. Просто сте минали в някакъв режим на очакване и кръжите над летището, до момента в който не „ кацнете ”, по този начин да се каже. Всичко към Вас се завърта по най-непредсказуем метод, само че все пак се надявате на по-добро. Вие сте задоволително умни с цел да останете на мястото си и дад дадете опция на обстановката сама да се успокои. Имате доста забавен мироглед за нещата - обезателно би трябвало да ги запомните за в бъдеще.

Везни
Голяма е вероятността, през днешния ден да объркате любовта с деликатност. Ще чувствате удивителна топлина в душата си, а название на това свое възприятие ще Ви бъде мъчно да изберете... Само че е просто належащо да го извършите, въпреки и единствено да разберете, по какъв начин да живеете по-нататък, а и какво ще стане с зародилите усеща.

Скорпион
Нужен Ви е проект, а нужните хрумвания просто не иидват в главата Ви. Не се паникьосвайте и повикайте на помощ специалистите в тази област - някой от Вашите другари, който е също толкоз целенасочен и находчив, както и Вие. Една глава – добре, само че две - още по-добре! Той ще добави в общата картина линии, над които дори и не сте се замисляли, а това от своя страна ще даде подтик на Вашите лични мисли. Бъдете подготвени да му се отплатите с не по-малко значима услуга.

Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.

Козирог
Съвсем няма да Ви бъде елементарно през днешния ден да разберете какво тъкмо желае Вашия обичан човек, и какво би трябвало да извършите, с цел да удовлетворите неговото предпочитание. Може да се окаже, че е доста по-просто, в сравнение с си мислите, а може да бъде и назад. Интуицията ще Ви помогне и подскаже.

Водолей
Днес са вероятни огромни парични приходи, като приходите е евентуално да дойдат от организации и от социална активност. В персоналните връзки се концентрирайте върху това, което от дълго време сте желали да измененията, като работете върху минусите дружно с колегата. През деня може да имате и контакти с чужденци, които да станат Ваши нови настоятелен сътрудници.

Риби
Трудно Ви е да се решите на нещо? Само сутринта може да се появят надеждни начинания или да организирате сполучливи срещи. Останалото време на деня е добре да посветите на креативно търсене и подготвителни работи. Даже и не си мислете за покупки или значими мероприятия. Чак късно вечерта ще изпитате нов прилив на сили и ще Ви се желае да обсъдите с околните си хора финансови, търговски или икономически проекти за околните дни. Позициите на небесните светила е такова, че Ви дава голам апетите, дарба да надценявате своите сили и предпочитание да спорите с авторитетни хора. По-добре не разчитайте на шанс и поукротете своите упоритости.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР